Cuinem magdalenes
La recepta de magdalenes és una d' aquellles que és bàsica de la reposteria, però que a vegades ens fa una mica la punyeta, perquè costa trobar-li el punt.
INGREDIENTS
3 ous
150 grs. de sucre
60 ml. de llet
190 ml d' oli
210 de farina de reposteria
1/2 sobre de llevat
un polset de sal
ralladura de llimona o taronja, canyella...
PREPARACIÓ
INGREDIENTS
3 ous
150 grs. de sucre
60 ml. de llet
190 ml d' oli
210 de farina de reposteria
1/2 sobre de llevat
un polset de sal
ralladura de llimona o taronja, canyella...
PREPARACIÓ
Farem servir l' accessori batedor de varilles per preparar la massa.
Batre els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos.
Barregem la llet amb l' oli i l' anem afegint a la barreja anterior poc a poc, batent amb la marxa lenta. Apart, barrejar la farina amb el llevat, la sal, i la ralladura de llimona o la canyella.
L' afegim amb dues o tres vegades a la barreja de ous, sucre, oli i llet, i cada vegada batem bé. Acabem de batre bé amb la marxa més ràpida.
Tapem la massa amb un drap i la deixem a la nevera, com a mínim una hora. Si volem la hi podem deixar fins l' endemà.
Repartim, amb una cullera, la massa a les capsules de paper per magdalenes ( a la vegada jo poso les capsules dins un dels motllos especials per magdalenes, també es poden posar dins flameres). Les omplim fins a tres quartes parts. Jo els hi espolso una mica de sucre per dumunt.
Posem les magdalenes en el forn preescalfat a 210 graus, durant 15-18 minuts, depèn del tamany de les magdalenes. Les posem a la part baixa del forn, i és molt important no obrir-lo durant la cocció.
Esperem que us agradi la nostra recepta!