Cuinem magdalenes

La recepta de magdalenes és una d' aquellles que és bàsica de la reposteria, però que a vegades ens fa una mica la punyeta, perquè costa trobar-li el punt. INGREDIENTS 3 ous 150 grs. de sucre 60 ml. de llet 190 ml d' oli 210 de farina de reposteria 1/2 sobre de llevat un polset de sal ralladura de llimona o taronja, canyella... PREPARACIÓ Farem servir l' accessori batedor de varilles per preparar la massa. Batre els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos. Barregem la llet amb l' oli i l' anem afegint a la barreja anterior poc a poc, batent amb la marxa lenta. Apart, barrejar la farina amb el llevat, la sal, i la ralladura de llimona o la canyella. L' afegim amb dues o tres vegades a la barreja de ous, sucre, oli i llet, i cada vegada batem bé. Acabem de batre bé amb la marxa més ràpida. Tapem la massa amb un drap i la deixem a la nevera, com a mínim una hora. Si volem la hi podem deixar fins l' endemà. Repartim, amb una cullera, la ma...